reede, november 17, 2017

Reede inspiratsioon vol. 1


Lugesin vana, fotoringis käsitletud materjali Steve McCurry kohta, milles ta annab paari lausega nii palju inispiratsiooni ja ehk pakub mõnele ka motivatsiooni oma fotograafiat järgmisele tasemele viia.

Artikkel pärineb SIIT.



Foto: Steve McCurry

"Whatever one wants to do to achieve what they want to do with photography -- whether it's pinhole or a Leica or an 8x10 view camera or whatever. It's your work. It's like a poem. You put the poem on the table and you read it and no one is going to ask you if you typed it or wrote it out long hand. No one cares how long it took or how many re-drafts you did. How many pictures did you shoot? It doesn't matter. The proof is the final print."
Steve McCurry



NB! Kui kellelgi on midagi, mis võiks reedeti siia blogisse inspiratsiooniks sobida, siis palun jagage. Väike mõttetera, link, fotod, mis laseks meil uut õppida ja annaks tuult tiibadesse.



2 kommentaari:

Helle-Mari ütles ...

See on tõesti inspireeriv mõte. Eks me fotoringis peame sellele aeg-ajalt risti vastupidist tegema: kuidas ja miks keegi tegi mõnda kaadrit, et õppida. Aga selge on see, et raamitud ja seinal pildi kohta polegi muud öelda, kui see, mida otse näha on.

Fotoring ütles ...

Jup. Sinu enda mõte ka väga hea, Hellekas :)