esmaspäev, oktoober 30, 2017

Üheteistkümnes tund



Selline huvitav tund täna - algas Aeg-Ruumis ja läks sujuvalt üle tänu Kristale algajate jaoks edasi Tasku keskuses, kus see lõppes koos edasijõudnutega meie "Leht" fotonäituse avamisel. Nimelt peale uue materjali läbivõtmist ning grupipildi tegemist Aeg-Ruumis, tuli Krista meile järele ja viis Hedy-Liisi ja Laura koos endaga Taskusse. Seal ootas meid lauake, mille näituse avamiseks katsime ja jäime teisi osalejaid ootama - tänud Helle-Mari, Marguse pere, Joosep, Angelika ning varem nimetatud, et kohale tulite. Oli mõnus õhtu koos magusaga teie fotode kiituseks :)

Grupifoto sai täna väga hea, ma ei tea, kas Laura enda väljamõeldis või koostöö Hedy-Liisiga, aga siiski - suurepärane. Hea valguse lahendus ja äge idee ka. Tubli, Laura - Sul tuleb väga hästi välja.
Hihiii, kelle käsi on kõige parem ;)
Valge tasakaal oleks võinud ehk parem olla, aga samas päris huvitav selline pisut lillakas varjund.


Foto: Laura

xxxxx


ALGAJATEGA kohtume nädala pärast, kaasa kaamerad ja kodused tööd, kas mälupulgal või e-maili teel saadetuna. Koduseks tööks jääb teile seeria fotosid teemal: "Minu vaheaeg". 

Kuna keegi postitust, mis oli koduseks tööks palutud, EI TEINUD, siis jääb teile JÄRGMISEKS TUNNIKS kaks postitust, eelmise tunni üks foto ja uus foto teemal "SEGADUS". Postitada ISE meie blogisse! Ootan aktiivset osavõttu :)

Koduseks lugemiseks jääb teile selline lihtne artikkel kompositsiooni kohta. Seal on küll peamiselt fotod, aga pole hullu, nende järgi on ka väga hea õppida. Hakkame seda järgmine kord arutama

13. novembriks jääb ALGAJATELE seeria fotosid täna tunnis käsitletud teemal "November, paras aeg pildistada...". 



EDASIJÕUDNUTELE! Kuna kolmapäeval läheme pildistamisekskursioonile AS Kroonpressi trükikotta, siis jääb 8. novembriks portreefotograafi Yousuf Karshi stiilist inspireeritud vähemalt üks portree. Samaks päevaks jääb SEERIA fotosid ruuduformaadis, mis kirjeldaks võimalikult hästi minimalistlikku arhitektuuri - kuna tööks jääb päris palju aega, siis võiks seeriad ka väga head saada ;) See on siis viimane mustvalge kodune töö.

Vaadake palun kümnenda tunni postitust, mis puudutab erinevaid edasijõudnute jaoks mõeldud linke.


NB! SAADAN TEILE MEIE KOLMAPÄEVASE KOHTUMISE OSAS KA KIRJA, MIS PUUDUTAB TRANSPORTI JA KOGU ASJAAJAMIST!



2 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Nüüd nägin ka mina grupipilti :D tublid.

Fotoring ütles ...

:)) Aitäh, Krista!