esmaspäev, oktoober 23, 2017

Fotoringi fotonäitus LEHT


ALATES TÄNASEST ON KÕIGIL VÕIMALUS KÜLASTADA TASKU KESKUSES MEIE FOTORINGI JÄRJEKRODSET NÄITUST "LEHT".

Näituse aitasid üles panna Julia, Laura, Margit ja Margus - tuhat tänu teile ja eriti Margitile, kes meile sellise suurepärast plakati tegi.



Kujundus: Margit




Esmaspäevast, 23. oktoobrist on võimalik külastada Tasku keskuses MTÜ Noored Toredate Mõtetega fotoringi fotonäitust LEHT. Fotoringi noored, kes käivad koos Aeg-Ruumis aadressil Tähe 3, valisid ühiselt just selle, sügisele väga omapärase, kuid palju tõlgendamisvõimalusi valiva teema.

Näitusel on üleval 13 fotoringi liikme ja juhendaja Kerly Ilvese fotod, kes esitlevad oma loomingut koos esimest korda. Noored said fotoringi koduse tööna ülesande pildistada oma nägemust teemal LEHT. Näituse mõte tekkis pärast suurepäraste fotode vaatamist, kui juhendaja pakkus välja idee korraldada väljapanek. Imeliste tööde tõttu oligi teema selgunud. Tänu Tasku keskuse kiirele reageerimisele õnnestus leida nende juures näitusepind ja mõttest teostuseni kulus poolteist nädalat.

MTÜ Noored Toredate Mõtetega fotoringi juhendaja Kerly Ilves on väga rahul, et osalejad nii kiiresti teema pakkusid ja näituse korraldamisega kaasa läksid, sest avalikult tööde presenteerimine on hea väljendusvõimalus fotoringi liikmetele. Näitus on ideaalne võimalus õpilaste arendamiseks ning loovuse rakendamiseks: tuleb leida enda jaoks huvitav ja samas ka originaalne lähenemine. Väga oluline on, et koht, kus õpilaste töid näha saab, oleks ligipääsetav ja mugav ka vaatajatele. Tartus on kahjuks toredaid esitluspindu vähe ja nii on ühingu noored fotohuvilised väga tänulikud võimaluse eest oma fotod taaskord üles riputada Tasku keskusesesse. Juhendaja loodab, et näituse avamine puudutab noori fotohuvilisi: nad on saanud võimaluse ennast teostada ja jõuavad oma fotodega suurema vaatajaskonna ette. Suur eesmärk on, et noored saavad innustust ja julgust, et edaspidigi oma fotosid avalikult presenteerida.

MTÜ Noored Toredate Mõtetega fotoring on varem oma fotosid esitlenud kolmel korral Tartu Linnaraamatukogus, Turu linna infopunktis Tartus, kaupluses Fotoluks ja Tasku keskuses.

MTÜ Noored Toredate Mõtetega fotoringi tegemistega saab ennast kursis hoida nende blogi fotoring.blogspot.com ja  Facebooki vahendusel: https://www.facebook.com/ntmfotoring 


2 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Hiphiphurraa!

Fotoring ütles ...

:))))