kolmapäev, september 28, 2016

Neljas tund


Täna jätkasime algajatega juba õpitu kontrollimist ning katsetasime, kuidas ava ja säriaeg omavahel töötavad ja mis on õigesti säritatud pildi valem, seda juhul kui kasutatakse manuaalreźiimi. Tunnis tehtud praktilisi töid vaatame järgmisel nädalal samuti ka koduseid töid, mis on esitatud allpool.

Grupifoto tegi täna, minu arust väga hästi, arvestades säriaega ja ava, Hanna. Siin see suurepärane foto on!


Foto: Hanna


xxxxx



ALGAJATEGA kohtume järgmisel kolmapäeval kell 17:00 Aeg-Ruumis. Oma kaamerad kaasa palun. Võtame edasi säriaja ja ava omavahelist suhtlemist, vaatame lähemalt sügavusteravust ja püüame õppida mõtlema numbrites.

KODUSEKS TÖÖKS JÄÄB:
Grete - kaks fotot: esimene: kolm topsi laua peal, teineteisest erinevatel kaugustel, teravustatud esimesele topsile ja teine: teravustatud esimesele topsile, nii et kõik topsid on teravad.
Mirtel - kaks fotot: esimene: pliiatsid või pastakad laua peal, teineteise kõrval reas, teravustatud kõige tagumisele pastakale ja teine: teravustatud tagumisele pastakale, nii et kõik pliiatsid on teravad.
Hanna - kaks fotot: esimene: köögiviljad vms laua peal, teineteisest erinevatel kauguste, teravustatud keskmisele viljale ja teine: teravustatud keskmisele viljale, nii et kõik, mis laua peal on, on terav.


EDASIJÕUDNUTEGA kohtume esmaspäeval, kell 18 Aeg-Ruumis. Palun võtta kaasa oma valmis vertikaalpanoraami katsetused (kellel on) ning väike seeria parimatest fotodest, mis täna tehtud sai. Kindlasti mõlemast tunni poolest, nii esimesest kui ka teisest.


1 kommentaar:

Margit Pinnar ütles ...

Minu meelest on tegemist täitsa korraliku grupipildiga :) Tublid olete!