neljapäev, veebruar 18, 2016

Kolmeteistkümnes filmiõhtu



Eile toimus taas üle mõne aja filmiõhtu ja tavapärasele väikesele seltskonnale ehk fanattidele :) Suur tänu kõigile, kes kohale tulid! Loodame, et järgmisel kolmapäeval kohtume taas.


Allikas: Google.com


Seekord reisisime Euroopas ja USAs, kus jälgisime kuulsat fotograafi Helmut Newtonit modelliotsingutel, modellidega suhtlemas ja mõistagi pildistamas. Ta jagas nii mõndagi huvitavat oma lapsepõlve, fotoideede ja mõtete kohta. Minu arust filmi lõpplaused olid suurepärased ja tema stiili suurepäraselt kokku, et hingel pole tema fotograafias midagi pistmist, sest ta pildistab nägu, keha ja jalgu!


Link filmi lehele asib SIIN.

Filmi, ma saan aru, peaks olema kõigil huvilistel vaadata siin.


Kes filmi eile vaatasid, võiksid oma tagasisidet ka jagada.


Järgmine kord, samuti kolmapäeval vaatame loodetavasti jälle ühe fotograafi mõtteid ja tema elu ehk Sally Mann "What remains", 2005 1:20. 


3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Helmut Newton jäi oma erilisuses silma juba siis kui Kerly meile teda ja tema loomingut fotoringis tutvustas.
Film oli üsna põnev. Hämmastav fotograaf. Peab omama eriliselt head kujutlusvõimet et oma peas tseen välja mõelda ennem modelle ja sündmuskohta ning jäädvustada see siis nii mõjusalt ja ehedalt.
Kuigi tema sihtobjektiks oli naise keha ja nagu ta ise ütles ei huvitanud teda taust ega elulugu võo kellega tegu suutis ta fotodele luua eheda emotsiooni kas siis positiivselt wow effekti tekitava või kohati ka tülgastava.
Nagu filmis modellid ütlesid, siis Newtoniga oli raske koos töötada. Neil ei olnud mingit vabadust... kõik oli paika pandud juustest kuni varbaotsteni... see kuidas peab olema õlg, kuidas lõug jne.
Soovitan kindlasti vaadata.. väga vastakaid emotsioone tekitav film.

Remi Fady ütles ...

Veel filmi soovitusi.

Kerly ütles ...

Aitäh Merilile nii pika ja äga õige lahenduse eest. Just niimoodi kõik oligi. Youtube'is saab filmi täispikkuses ka vaadata.

Remi valik oli hea, sest selles oli nii mängu- kui dokfilme.
Ma ise pole veel näinud 5 ja 8. City of God'i soovitan väga.