esmaspäev, veebruar 08, 2016

Kolmekümne viies tund


Palju õnne, meie kallis fotoring! ...LOOM fotonäitus sai väga edukalt avatud Tasku keskuses. Nägite kõik palju vaeva ja tulemus sai tänu teie endi panusele väga kena. Tasku aatrium on selliseks näituseks parim koht. Reklaamige kindlasti oma sõpradele ja tuttavatele, sest nüüd on kuni 28. veebruarini aega seda külastada.

Need, kes fotosid täna tegid, palun jagage oma galeriisid või edastage mulle ja ma panen ise väikese galerii kokku. Mingi kuni 7-fotoline seeria võiks ka blogisse näiteks homme ilmuda :)

Erilistes tingimustes sündis ka meie tänane tund peale avamispidustusi, milles rääkisime pildivaatlusest ja kuidas siluette pildistada. Mõlema teema osas jäid ka ülesanded, millest allpool juttu on.

Sellise kaose jäädvustas täna grupifotoks Helle-Mari :) Oleks võinud törts heledam olla.




Foto: Helle-Mari



xxxxx



MÕLEMALE RÜHMALE JÄÄB KODUSEKS TÖÖKS KOLM ÜLESANNET:

-rütmi lõhkumine, edasijõudnud 15. veebruariks ja algajad 17. veebruariks, ISE POSTITADA blogisse;
-klaas üks või valik fotosid tundi kaasa võtta, edasijõudnud 15. veebruariks ja algajad 17. veebruariks;
-siluett edasijõudnud 22. veebruariks ja algajad 23. veebruariks,
+täna kojumineku teel teha test-silueti foto ja ISE POSTITADA blogisse.


ALGAJAD said veel pisut pikendust oma koduse tööga ehk 10. VEEBRUARIKS jääb valik üle-eelmise tunni materjali eeskujul tehtavaid fotosid. Kasutage iga punkti, mida on kokku kümme, aga reaalne on, saate kasutada ehk 7-8. Kuna ülesande sooritamiseks on aega olnud kaks nädalat, siis saate, ma usun, kenakese hulga kätte.

Kindlasti võtke kaasa oma Elleris tehtud fotod.

Koduseks tööks jääb teile tutvuda ka SELLE LINGIGA.



EDASIJÕUDNUTELE jääb 15. VEEBRUARIKS Gordon Parksi ja Nan Goldini stiilist inspireeritud fotoseeriad ning siis peaks Tarmo kaasa võtma oma stuudiofotod.

Kindlasti võtke kaasa oma Elleris tehtud fotod, sama käib ka teiste õpilaste kohta. 


KÕIK FOTORINGIS KÄIJAD, kes said kätte oma ajakirja POSITIIV. Teie ülesandeks on valida 15. veebruariks välja üks artikkel mille najal teete ise ettekande. Minule on vaja edastada oma artikli pealkiri, sest püüan vältida teemade kattumist, et valik oleks võimalikult mitmekülgne. Edasijõudnud juba teavad, mis see endast kujutab ja algajatega sai täna sellest tunnis räägitud. Tundides lähemalt, kes mis päeval ettekandeid teevad.



Kommentaare ei ole: