neljapäev, jaanuar 28, 2016

Üheteistkümnes filmiõhtu


Kohtusime eile taas filmiõhtuks, seekord oli vaatajaskond suurem ja teistsugusem. Aitäh kõigile, kes said osaleda.
Seekord vaatasime Kelby Wedding Photography - Shooting Around the Clock. Väga huvitav, väga lihtne ja väga vajalik materjal kõigile valgusest huvitatutele. Ka mina leidsin päris toredaid nippe läbi selle arusaadava seletuse, mida fotograaf Cliff meiega jagas.




Allikas: Google.com


Algajale ja ka edasijõudnud fotograafiahuvilisest vaatajale väga vajalik ja abistav materjal. Kohaolijadki leidsid endale ühte koma teist ka teises filmi osas. Mõnus tore seletus, heade fotonäidetega ning suurepärane jutlustaja-fotograaf.


Kes filmi eile vaatasid, võiksid oma tagasisidet ka jagada.

Järgmine kord, samuti eeldatavasti kolmapäeval vaatame algajatele sobivat filmi The Complete Digital Photography Course (pikkus 53 minutit). See video oleks eriti vajalik algajatele ning uuele õpilasele Kristale, kes siis ilmselt osaleda ei saa....


KÜSIMUS. Kas on mõeldav, et filmiõhtu võiks toimuda peale esmaspäevast tundi kell 20.10. Kas Krista ja teised algajatest huvilised saaksid osaleda VÕI EELISTATE pigem kolmapäeval?




4 kommentaari:

Krista Majak ütles ...

Minu puhul ei ole üldse varianti, mina töötan tegelikult E-R 8.00-21.30, ehk see kolmapäevaõhtune auk on isegi imeläbi tekkinud. Seega ei saa ma ei esmaspäeval ega kolmapäeval nii vara kahjuks. :(

Margit Pinnar ütles ...

Mina eelistaksin pigem kolmapäeva filmide vaatamiseks ja järgmine kord loodan ka kohal olla :)
Soovitan kõigil, kes filmiõhtul ei osalenud, siiski iseseisvalt vaadata youtube'ist - seal chapterite kaupa see kraam täitsa olemas ;) . Kohapeal sai muidugi lisaks arutatud ja kommenteeritud ka vaikselt , mis on ülihea boonus ;) õ
Aitäh meeldiva õhtu eest!

Egle ütles ...

Mina eelistaksin samuti pigem üldjuhul kolmapäeva, sellel nädalal aga kahjuks ei sobi aga kumbki päev :( (Millest on kahju, sest esimene filmiõhtu oli päris õpetlik ja kuigi tõesti on neid clippe võimalik ka ise vaadata, siis koos kohapeal on hulga toredam ja kui miski arusaamatuks jääb, saab üle küsida :)

Maili ütles ...

Minule sobiksid esmaspäevad hästi. Mõnikord saaksin kolmapäeval ka. Kui nädala jagu filmiõhtu ette teada on, saaks paremini selle õhtu vabaks sättida.