teisipäev, jaanuar 19, 2016

Kümnes filmiõhtu


Kohtusime ka sel teisipäeval filmiõhtuks. Traditsiooni on kavas jätkata, aga kõige olulisem on filmiõhtu toimumisaeg. Järgmisel nädalal võib see toimuda teisipäeval kell 18 või kolmapäeval kell 20.10. Esimesel juhul vaatame filmi pikemalt, teisel juhul lühemalt.


Seekord lõpetasime kahe eelmise väga praktilise filmi täismahus vaatamise. Esimesena Intimate Landscape Photography by Bill Fortney. Siit lingilt saab vaadata ka sissejuhatust sellesse kursusesse



Allikas: Google.com

Algajale vaatajale väga vajalik ja abistav materjal. Kohaolijadki leidsid endale ühte koma teist ka teises filmi osas. Mõnus tore seletus, heade fotonäidetega, mis polnud just nii kvaliteetsed oma olemuselt, kui teise filmi osas, aga jutustaja oli hingega asja juures ja see tegi tema jälgimise meeldivaks.



Teise filmina vaatasime esimest osa pakutust ehk Travel & Landscape Photography Course, reisifotograafia osa. Jutustaja oli väga aktiivne ja pühendunud inglise fotograaf Karl Taylor, kes sõitis pildistama Pariisi ning näitas, kuidas häid kaadreid reisil olles üles võtta. Kuna fotosid näidati ava ja säriaja infoga, oli võimalik nippe õppida ja neid ka tulevikus rakendada. Antud filmi kohta leiate infot SIIT.




Allikas: Google.com



Seekord oli ka aega kolmandaks filmiks. Selle kaudu tutvusime meisterfotograafiga, kelleks oli Diane Arbus. Oleme tema töid oma tundides käsitlenud, seega oli tema isik juba pisut tuttav. Video oli küll vana, aga siiski oli sealt võimalik välja noppida palju vajalikku fototarkust. Filmi saate vaadata ja selle kohta juurde lugeda SIIT.


Allikas: Google.com


Kes neid klippe omalkäel on näinud või need, kes seda täna vaatasid, võiksid oma tagasisidet ka jagada.

Järgmine kord, loodetavasti järgmisel nädalal vaatame Kelby Wedding Photography - Shooting Around the Clock, mida ei pea nii otseselt võtma, sest tutvustatakse valgust, mis päeva jooksul korudvalt muutub. Filmiõhtu täpne toimumisaeg selgub esmaspäeval e-maili teel.







Kommentaare ei ole: