kolmapäev, mai 13, 2015

Kuuekümne teine tund


Tänases, viimases selle aasta fotoringi päris tunnis kuulasime bille väga toredat ettekannet, vaatasime eelmises tunnis tänaval tehtud fotosid ning tutvusime viimase koduse tööga, mis algajatel jääb siis vabatahtlikult blogisse riputada ENNE maikuu lõppu.

Tänavafotograafia parimad fotod tulevad näitamisele homses tunnis, milledest siis osa veel blogisse ka jõuavad.

Tund sai kuidagi kiirelt otsa ja sama kiirelt panid kolm pead end kokku ja tekkis mõte sellise huvitava grupipildi osas, mille võttis üles Annabel.



Foto: Annabel



xxxxx



Koduseks tööks ALGAJATELE siis kolm toredat fine-art pilti, mis te peate ise ENNE maikuu lõppu ise blogisse riputama. Oluline on, et fotod on õiges mõõdus, nagu te teate :)


HOMME toimub VIIMANE FOTORINGI TUND, kus osalevad mõlemad rühmad.

KAASA söögipoolis, hea tuju, oma kaamera ja kõigil lõputööd, seni on oma töö juba esitanud Annabel. bille, Sa võid veel mõne foto lisada ;)

NB! Kõik, kes on Mailile mõne kommikarbi eest võlgu, palun tasuge oma võlad.


HOMME, 14. mail teevad oma ettekanded:

ERKI

MAILI

REMI


Palun võtke hetk, et ettekanded mulle hiljemalt neljapäeva lõunaks edastada, et saaksin need välja printida, kahjuks vaid mustvalgelt. NB! Võtke kaasa ka ajakirjad, mis ma teile ettekannete tarbeks andsin.


NB! Ülejärgmisel nädalal on kavas boonusena üks välifotosessioon koos modelliga. Täpsustav info ilmub teie e-mailile. PALUN jälgige infot!


NÄEME HOMME!


Kommentaare ei ole: