reede, november 07, 2014

Üheteistkümnes tund



Täna tegime tunni erandkorras õues, et pildistamist natuke paremini õppida. Loola sai päris palju uut infot, aga Ranely ja Annabel kolasid omaette ja seda, mida nad tegid, sellest on mul vähe aimu :) Aga paari päeva jooksul peaks neilt kõigilt ilmuma siia blogipostitused koos tänases tunnis antud viie teemaga.

Grupifoto langes täna Loola õlule, kes on päris palju pilte teinud. Seekord sai selline natuke tavalisem, kõik silgud ritta, foto. Järgmine kord huvitavamalt, palun.

Foto ilmub kohe, kui Loola selle mulle edastab.


Pildistas: Loola

xxxxx

EDASIJÕUDNUTE tund toimub esmaspäeval 10. novembril kell 18.00 ja teisipäeval teeme järgmise nädala tunni ette, et ehk 17. NOVEMBRIL TUNDI EI TOIMU.
NB! 11. novembri tund algab Rüblikus kell 18.30.

ALGAJATE tundi tavalises vormis 13. novembril ei toimu, küll aga lasub teil kohustus minna ühe toreda fotonäituse avamisele, mis toimub 13. novembril kell 17.00 Eesti Rahva Muuseumi näitusemajas (sealsamas II korrusel, kus neljapäeval tundi pidasime). 

KODUSEKS ÜLESANDEKS JÄÄB EDASIJÕUDNUTELE portreed inimestest, mis kujutavad fotodel käte head paigutust, inimgruppi (3 + n inimest) ja loomuliku valguse käes tehtud portreed.

ALGAJATELE KODUSEKS läbitöötamiseks antud kompositsioon II materjal ja sellele tuginevalt teha viis erinevat fotot. Vabal teemal, just nii kuidas te inspiratsiooni saite NING üks kuni 3 fotot 13. novembril toimunud näituse avamisest. NÄITUSE AVAMISEL OSALEMINE ON KOHUSTUSLIK. Kui te ei osale, siis tuleb teile lisaks mõni tore kodutööke jälle ;)


Kommentaare ei ole: