esmaspäev, november 04, 2013

Üheteistkümnes tund


Tänases tunnis rääkisime teemal "Kunst või abstraktne fotograafia?". Selgus, et mõlemad.

Palju arutelu pakkus neljapäevane Urmas Tartese loengutund. Eneli ja Raili esitasid head teralist materjali ja oma emotsioone allpool. Sain ka selles osa ja väärtusliku nipi metsas sääskede tõrjumiseks. Selgus, et abstraktne fotograafia ja makrofotograafia on justkui üks ühele.

Samuti jagasin kätte novembrikuu kodused ülesanded. Johanna materjalid toon neljapäevasesse tundi kaasa, mis seekord on väljaspildistamistund. Loodan muidugi, et ka Tarmo saab tulla, aga kui ei, siis saad oma materjalid kätte järgmisel esmaspäeval. Kohtume kell 17.00 raekoja platsi purskkaevu juures ja liigume Kaarsilla suunas. 

Novembrikuu ülesannete esitamistähtaeg tundi tulles on 2. detsember ja mitte tundi tulijatel 1. detsember. Palun täita kõik ülesanded kui mõnda ei õnnestu, siis teha mõnest teisest teemast kaks kaadrit. 

Head uudised saabusid ka Elistvere osas, aga sellest lähemalt kui kohtume neljapäeval.

Ikka ja endiselt, hoidke enda kalendris 15-16. november vaba, õhtust-õhtuni. Saab põnevust.

Johanna, kas nüüd on aeg statiiv kaasa tuua?

Tänase tunni grupifoto langes Enelile, kes täna oli üldse nii tubli. Eriti tubli muidugi seetõttu, et nikerdas nii kena foto tänaseks tunnifotoks. SUUREPÄRANE! No ja räägime veel, et Raili on tubli, on siin teisigi :) Pange tähele, mis siin hästi lahendatud on - paljutki! Suurepärane grupifoto ei anna kahjuks võimalust pääseda uuest Alen ja leht kodusest tööst, loodetavasti see ilmub blogisse enne neljapäeva :)



Pildistas: Eneli


KOHTUMISENI NELJAPÄEVAL KELL 17.00!



1 kommentaar:

Ellersellid ütles ...

Väga kihvt pilt - Eneli :)