kolmapäev, mai 16, 2012

Viimane fotoringi tund

Täna oli viimane fotoringi tund ning peamiselt viis seda läbi Sander, kes rääkis meile oma retkest. Minu arust võttis see hästi meie aasta kokku. Kuulamas oli nii teisipäevaseid kui neljapäevaseid ja ka kaks külalist.

Viimase ülesandena sooviksin, et vaataksite üle fotod, mis selle fotoringi aasta jooksul tegite ja valiksite välja 1-2 parimat ning saadaksite need väikese kirjeldusega, miks just see, mulle meilile.

Traditsiooniks on saanud, et ka suvel on koduseid töid ning lisan juunis, juulis ja augustis siia kaks teemat, millega seoses sooviks üht fotot teema kohta.

Lisan siia nädala lõpuks ka ankeedi aadressi, mille paluksin ära täita.

Kuna mõned pidid varem lahkuma ja õhtu kiskus pikale, otsustasin, et klassikalise grupipildi asemel lisan siia hoopis ühe meetri jagu grupipilte. Täpsemalt siis foto, mis trükituna oleks 28x101 sentimeetrit ning koosneb kõikidest grupipiltidest, mis see aasta tehtud nn Uku aasta fotod.

Mul oli teiega väga tore ja loodan, et mõni teist saab pärast jaanipäeva ka Lutsu raamatukokku näitus üles panema tulla. Sellest annan aga varakult teada.


Kommentaare ei ole: