laupäev, jaanuar 21, 2012

Algab fotovõistlus „Looduse Aasta Foto 2012“


Foto:
Kevadkuldne hommik. Sven Zacek
Grand-Prix - Looduse Aasta Foto 2011




Neljapäeval 19. jaanuaril kuulutatakse Estonia kontserdisaalis Villu Veski juubelikontserdil pidulikult välja fotovõistlus „Looduse Aasta Foto 2012“. Ka tänavu kutsuvad Looduse Omnibuss, Eesti Energia ja Nordea Pank kõiki loodusfotohuvilisi osalema.

Auhinnafond on üle 10 tuhande euro. Võitjad kuulutatakse välja 28. aprillil Estonia kontserdisaalis.

Korraldaja Jaan Riisi sõnul pole võistluse väljakuulutamine Villu Veski sünnipäeval juhuslik. Koostöö on olnud pikk ja ka Tantsivad Hundid nii lastele, noortele kui suurtele anname üle 28. aprillil koos Villu ja Fääri ning Islandi looduslaps Eivoriga. Selleks ajaks ilmub Loodusfoto Aastaraamat 2012, kus sees kõik tunnustatud tööd. 1. mail korraldame koos Villu ja Eivoriga ka piltide maidemonstratsiooni Jõhvi kontserdimajas.

Võistlus on mõeldud loodusfotograafia ergutamiseks. Eelmisel aastal osales 1850 fotograafi. Korraldajad loodavad ka tänavu arvukat osavõttu.

Võistluse eeskirjad ja juhised, kuhu pilte saata, leiab aadressilt www.looduseomnibuss.ee. Tööde esitamise tähtaeg on 29. veebruar. Töid hindab fotograafidest ja kunstnikest žürii Rein Marani juhtimisel.


NB! Leidsin lehe, kus lubatakse infot alates teisipäevast 24. jaanuarist, nii et minge sinna lehele tagasi.




Kommentaare ei ole: