teisipäev, november 01, 2011

Seitsmeteistkümnes tund

Hommik on õhtust targem, seda küll teie piltidest välja ei tulnud aga see-eest rääkisid Kadi ja Elge pildid sellest, mis nende jaoks hommik ja õhtu tähendab, kas hommikusööki, kiiret pakkimist vms.


Teises pooles askeldasime pilditöötlustarkvaraga ning rääkisime sellest, mida seal teha ja mida mitte. Sellest tuli ka kodune töö.


Koduseks tööks on pildistada linna ning sooviksin sellest 1-2 pilti. Foto võib olla liiklusest, majadest, inimestest, sellest mis teil seostub sõnaga linn. Arvestama peate kõige sellega mida oleme siiani õppinud ning uue asjana peate pilte ka pilditöötlustarkvaras töötlema.


Grupipildi idee tuli täna vaevaliselt, isegi Awkward Family Photos ei aidanud. Lõpptulemus oli udune mina ja domestos guy! Võttis hästi tänase tunni kokku :)


Pildil vasakult Mari-Lill, Kadi, Liisbet, Ervin, Uku ja Elge.

Idee oli konsensuslik ja teostus tuli Kadilt



Kodustest töödest paistsid eriti hästi välja Elge helge hommiku ja Kadi õhtu pilt.


Elge hommiku pilt

Kadi õhtu pilt



4 kommentaari:

Kaisa ütles ...

Ma just pakkusin WC ideed eelmine kord, aga siis ei sobinud. Tohoh.

Uku Peterson ütles ...

Minu meelest on meil 2 taset - edasijõudnud ja algajad. Edasijõudnutelt ootaks natukene rohkemat kui ilusat pilti kahhelkivide taustal.

Aga järgmisel neljapäeval võite ka WC-s grupipilti teha juhul, kui tuleb mingi hea idee, miks see just seal kõige parem oleks.

Elge Aas ütles ...

Tegelikult oli asi selles, et teised meie ideed olid veel hullemad Uku jaoks, nii et ta valis hullematest parima, mis grupipildiks teha:)

Kerly ütles ...

See selleks, aga Elge foto on väga hea. Super!