teisipäev, veebruar 01, 2011

"Varivalimised"




Palun võitke see arvuti!





Eesti Noorteühenduste Liit korraldab projekti "Varivalimised". Lühidalt kirjutades on tegemist apoliitilise projektiga, mille käigus püütakse poliitikat ja ühiskonda noortele mõistetavamaks ja põnevamaks teha. Koolides toimuvad noorte teemadel debatid, simulatsioonimängud, plakatiaktsioonid ja ka õpilastööde konkurss. Kõige olulisem on see, et 25. veebruar- 3. märts toimub e-hääletus noortele ja nad saavad valida interneti teel täpselt samamoodi nagu täiskasvanud.

Eesmärgiks on panna noori rohkem mõtlema poliitiliste mängude peale ja samas aktiveerida noori ühiskonna asjadest rohkem huvituma.

Osalusvanus 14-20 ja osaleda võib mõlemas kategoorias! Lisaks Ordi sülearvutile on võimalik võita ka teisi atraktiivseid auhindu!

Essee teemad:
1. „Mina kandidaadina – positiivsed ja negatiivsed eeskujud“
2. „Milline part peibutab noori?“
3. „5 ettepanekut tulevasele valitsusele“
4. „Mul on täiesti poogen, aga viiulit ei ole“
5. „Laps räägib siis kui kana pissib? Noor = laps?“

Visuaalse reklaami teemad (plakat, flaier, videoklipp jne):
1. „Vali mind!“
2. „Poliitilised mängud ja poliitikute mängukannid“
3. „Laps räägib siis kui kana pissib? Noor = laps?“

Töid saab esitada kuni 25. veebruar 2011, aga mida varem seda parem muidugi. www.varivalimised.ee on teemad rohkem lahti seletatud ka ja lisainfo, kuhu saata.

Visuaalse reklaami teemade osas võib kasutada kõikvõimalikke pilditöötluse vahendeid ja tööd tuleks saata Estonia pst 5a või aadressil konkurss@enl.ee (kui on digitaalselt olemas).

Loe lähemalt SIIT.



Kommentaare ei ole: