kolmapäev, veebruar 16, 2011

Kolmekümne kuues tund

Yeah, täna käis ühe modelli asemel viis modelli, üks neist absoluutne mustanahaline. Svenska! Minu arust laabus kõik suurepäraselt, natuke liiga palju oli seda, et valgus oleks justkui põranda peale kinni naelutatud :P Aga no okei, esimest korda ka, küll teistel kordadel läheb paremini, uus võimalus märtsi esimesel nädalal. Suhelge modellidega rohkem. Näidake välja, et nad saavad hästi hakkama või et te soovite et nad poose võtaksid. Nii on neil lihtsam.

Kaheksakesi pildistada on võimalik, aga mitte supermugav.

Pildistas: Heleen


Järgmisel nädalal toimub taas erandkorras tund KOLMAPÄEVAL ehk 23. veebruaril. Palun kaasa võtta oma täna tehtud sorteeritud fotod, mida analüüsima hakkame. Samuti võtke kaasa 2 eurot neile ostetud suuuuuuurte śokolaadide eest, mis ma omast taskust täna välja käristasin.


Esmaspäevased olge siis valmis, kuna toimub ka teie esimene modelli pildistamise, laadige akud, tühjendage mälukaardid, võtke kaasa midagi, mis võib kasuks tulla. Kohtume kell 18 multimeedias, et sealt siis kiiresti Noorte TV ruumidesse edasi kolida, et saaks stuudiot ette valmistama hakata. NB! Soovitan vaadata kasvõi läbi mingeid valguslahendusi, et oleks tunnis lihtsam.


Tõin täna ära Kaisa ja vist Katre vanad fotokad. Źorki, mis on Mari-Liisi oma (kui ma midagi sassi ei aja) jäi veel ootele, ilmselt vajab nikerdamist rohkem ;) Teie otsustage nüüd ise mida parandamise eest järgmiseks tunniks toote, sest onu on oma parimates aastates ja raha väga meelsasti vastu ei võta. Kaisa, Katre ja Mari-Liis, see käib siis teie kohta.



1 kommentaar:

Martina ütles ...

so coool!