neljapäev, jaanuar 27, 2011

Kolmekümnes tund

Ugh!

Tiina, aitäh Sulle hea grupifoto idee eest. Mulle hakkab tunduma, et Sa oled justkui päästerõngas, mis viimases hädas appi saabub, et kui midagi ei tule, siis Sa lahendad olukorra kiiresti. Aitäh selle eest.

Pildistas: Tiina


Kodune ülesanne teemal vaikelu, mis seletaks meile natuke lähemalt inimest, kes mingit asja tegi või kel midagi pooleli oli, osutus ÜLIRASKEKS ja suid lukustavaks teemaks. Hea, et püüdsite, ega ei peagi esimese korraga kõik õnnestuma, peamine on, et te kasutaks pead, et paremate kaadrite poole püüelda ning rohkem mõelda. Ärge jääge vähesega rahule, vaid ihaldage enamat.

Kõige paremini õnnestus töö Kristal, sest siit fotolt võib tõesti välja lugeda infot inimese ja tema tegevuse kohta. Natuke igav on see, et me teame, et see on Krista enda tegevus, huvitavam oleks olnud, kui see oleks kedagi teist kirjeldanud.

Pildistas: Krista


Heleen õppis oma seebikat tundma ja seda täiesti õiges kohas, vannitoas. Kui ma nüüd järele mõtlen, siis minu poolt pakutud lapsevoodi ja vannitoas askeldanud inimese kirjeldused, jäid Heleenile liiga tugevalt meelde. Väga hea, omistasid midagi, aga püüa teinekord vaadata sellest n-ö kastist välja.

See pilt on lihtsalt super! See poleks sündinud, kui Sa poleks katsetanud ja Sul poleks huvi olnud. Oled õigel teel.

Pildistas: Heleen


Koduseks tööks jääb 3. veebruariks edasijõudnutele järgmine teemadepakett (Krista Sa ei pea seda tegema, aga võiksid, tuleb kasuks):

vesi

lilla

klaas

peegeldus




Algajatele ülekordamiseks, et teile jääb samuti teemaks vaikelu, mis täna edasijõudnutel äpardus, ja siis neljast teemast koosnev teemakompott: lumi, tuli, jää, punane.



Kommentaare ei ole: