esmaspäev, detsember 06, 2010

Üheksateistkümnes tund

Martina, minu arust Sa teed mõlemal grupifotol kõigile silmad ette :) Tänane foto pidi näitama meie väsimust ja kurnatust, aga minu arust on kõik suhteliselt rõõmsad. Kena :)

Täna jõudsime lõpuks ka algajatega valge kasti juurde. Helen oli oma kasti kodus ehitanud ning katsetas tänases tunnis oma kallite lapsepõlveaja mänguasjadega kasutades Enari ministuudiot. Oodake tema fotosid ;) Martina kasutas Heleeni valguskasti, mis on väga populaarseks osutunud. Kaisa sai oma kasti valmis, nagu ka Mari-Liis, kuid erinevalt Kaisast ei jõudnud ta täna väga palju fotosid teha ning teeb seetõttu Martaga järgmisel esmaspäeval uuesti ministuudio fotosid.

Kõik, kel täna arvestatavad fotod tulid, palun riputage need ENNE REEDET blogisse. (Helen Sina lisa oma nööpnõela foto ka siis).


Pildistas: Martina


Vaheajaks jäi algajatele koduseks tööks fotod kuuel teemal, nagu allpool näha osutusid teemad õhtune tuledes linn raskeks, et tulemused saaks paremad, tuleb see foto kõigil uuesti teha ehk järgmiseks tunniks jäävad kodusteks töödeks fotod teemadel:

-õhtune tuledes linn
-jõulukaunistus (endine kuivanud lilled)
-tubane vaikelu



Martina peaaegu tuli, nägi, võitis :)


"Raagus puud"

Pildistas: Helen



"Linnumaja"


Pildistas: Mari-Liis




"Vaikelu"


Pildistas: Martina



"Raagus puud"


Pildistas: Martina



"Autode tuletriibud"

Pildistas: Martina



NB! Algajad, pange järgmiseks esmaspäevaks vaim valmis, aset leiab teie väike teadmiste kontroll, kaamerad kaasa! Ei tee paha, kui vaatate teile antud materjalid üle ja mõtlete, mis on olulised asjad, mida olete omandanud, nii peaks teadmiste kontroll ladusalt laabuma.


Kas kõik on näituse teemast aru saanud? Pildistage siis jõudsasti, et pärast oleks millegi seast valida. Kui jääte valiku tegemisega hätta, küsige minu käest lisa. Pidage meeles, et fotod peavad olema teravad, suure kvaliteediga, õigesti säritatud ja õige valge tagaskaaluga, kui te just mõnda erilise valgustusega kohta ei pildista, nagu oli tänane Mari-Liisi foto sillast.

Olge kenad, nii algajad kui edasijõudnud, vaadake oma kalendritest järgi, kas teil on võimalik 23. detsembril viimases fotoringi tunnis osaleda ja kas järgmisel nädalal on T või K võimalik teha üks lisa näituste tund. Andke palun sellest oma tundides teada.



1 kommentaar:

Tiina ütles ...

See 23. viimase tunni võiks tõsta varasemale kuupäevale, äkki 17. reedel?

Mul koolist siis ka vaba päev, saaksin aidata korraldamisel vms.
(: Sa alati annad meile need diplomid, äkki neid välja printida ja kujundada jne.