neljapäev, oktoober 14, 2010

Kümnes tund

Heleen, Muumi ja Tiina, aitäh, et analüüsiga kaasa tulite. Muumi ja ole avatum, nagu ma juba ütlesin: it's all in your head ;) Loodan, et tuju on parem. Samamoodi nagu Tiina ütles - pildista, pildista, pildista - ütlen mina, et suhelge, suhelge, suhelge. Ja alati on midagi teistelt fotograafidelt õppida, ka siis kui need teised on Sinu fotoringi kaaslased.

Grupigfoto sai Tiina ideel ja Muumi ülesvõtmisel selline. Väga hea valguslahendus. Töö kiire ja korralik ehk hea töö!


Pildistas: Muumi

P.s. Blogger häkib fotod ikka eriti koledaks :S



Tänases tunnis vaatasime eelmiseks tunniks jäänud kodutööde seeriaid teemal

"Tänavafotograafia". Suuremalt jaolt oldi aru saadud, mis sellise fotograafia źanri mõte on ning fotode ülesvõtmisel oli vaeva nähtud. Kes rohkem, kes vähem. Aga kõige tähtsam oli emotsioon, mille te pildistamisest saite, mida õppisite ja mida kogesite. See oli üks vähestest kodutöödest, milledes võis näha teie hinge ja panustatust, et ülesannet oli tõesti tõsiselt võetud. Ilmselt aitab ka see, et meie grupp on väike ja otsekontakt on suurem, mis tähendb, et rohkem infot jõuab teieni ning saame asju sügavamalt analüüsida. Välja sai valitud sellised fotod, mis kõik omal moel meile meelepärased olid. Enari fotode osas nii palju kommentaariks, mida tunnis küll väja ei öelud, et ta oli kasutanud suumi, kuigi esimene soovitus oli, et loobu sellest ja mine lähedale ;)


Enari tööd




Heleeni tööd





Muumi tööd





Tiina tööd




Muideks Heleen, mulle hakkas kodus olles, nüüd kui on olnud pisut aega fotode peale mõelda, ka see vanatädiga foto meeldima, kus ta kergelt küljega Sinu poole oli. See taevas vist hakkas nüüd mõjuma. Hea foto.


JA PALUN KANDKE OMA FOTOKAT IKKA TUNDI KAASA, SEST TEGEMIST ON FOTORINGINGA. ÜSNA TÕENÄOLINE ON, ET SEAL KA PILDISTATAKSE.


Järgmisesse tundi palun EDASIJÕUDNUTEL kaasa võtta ÜKS suurepärane keskkonnaportree ja siis seeria fotosid, sellest samast sessioonist. Kui on küsimusi, andke teada.


NB! Need, kes registreerusid laupäevasele fotomatkale TASUGU kindlasti ära 30 krooni ja seda hiljemalt homme LÕUNAKS ning nendega kohtume laupäeva hommikul, saadan homme täpsustava meili, kes ja kus.





Kommentaare ei ole: