neljapäev, oktoober 21, 2010

Üheteistkümnes tund

Grupifoto sai täna teoks kuidagi valutult. Kena. Midagi sarnast on varem tehtud, aga niimoodi, et fotokas on statiivi pealt alla suunatud, niimoogi pole tehtud. Heleen pole ikka üldse enda nägu.

Pildistas: Muumi



Tänaseks oli tarvis esitada kaua oodatud keskkonnaportree ja minu uudishimu oli igatahes päris suur, kuigi tulemused väga suurepärased polnud, olen ikkagi POOLTE tehtud töödega rahul ;) Tiinale aitäh, et ta ülesannet väga hoolikalt täitis ja kindlasti oli tal endal seda tehes ka väga huvitav. Niimoodi peabki! Enarile laitus, et TA JÄRJEKORDSELT OLI ÜLESANDEST OMAMOODI ARU SAANUD. Millal ükskord õigesti saab?

Igatahes siin parimad keskkonnaportreed.
Kuidas Sina neid hindaks 5-palli skaalal?

Pildistas: Enar



Pildistas: Muumi



Pildistas: Tiina


Muideks Tiina äratas ellu ka noolemängu, olgu see kasvõi vaid korraks. Ning tulemused jaotusid järgmiselt:

I koht Muumi 200 silma
II koht Kerly 170 silma
III koht Tiina 130 silma
IV koht Heleen 100 silma
V koht Enar 90 silma


VAHEAJAL TUNDE EI TOIMU, ISEGI KUI TEIL POLE VAHEAEGA, SIIS IKKAGI EI TOIMU FOTORINGI. Kel on mõni fotograafiline algatus, mida ta sooviks koos teistega ellu viia, andku kommentaariumis sellest teada.


Selleks, et teil vaheajal igav ei ole, jäävad KÕIGILE, NII ALGAJATELE KUI EDASIJÕUDNUTELE kodusteks töödeks 1. ja 4. novembriks järgmised teemad:



EMA-ISA ÜHISPORTREE (või vanaema-vanaisa)
MINU LEMMIK T-SÄRK
PIKK SÄRIAEG*
POSTER
SININE
TELEKAPULT (või mõni muu, kui seda pole)
VIHMAPIISAD
EMA-ISA ÜHISPORTREE



kasutamise eest Ning Heleenile jääb omakorda veel üks kodune töö, vastuse "ma ei tea"teemal prillid.


*See tähendab, et kasutate pikka säriaega ja kirjutate/joonistate/valgustate valgusega, kas esitluspliiatsi, taskulambi või näiteks telefoniga. Teie enda vaba valik.



LISAKS otsige palun välja oma mõned (kuni 5) lapsepõlve kõige vanemat mänguasja, millega lapsena mängisite, samuti mõned portreefotod endast, kui olite laps. Fotosid võiks olla paar tükki piiranguga 10. eluaastani. Need võtke peale vaheaega esimestesse tundidesse kaasa.



PALUN TASUGE ÄRA FOTORINGI TASUD!







Kommentaare ei ole: