teisipäev, oktoober 05, 2010

HEA SÕNA LOOMADELE aktsioon


Soovige häid soove, tehke pilti ja võitke kaamera. Üks kaamera võiks ikka ju fotoringi tulla ;)




4. OKTOOBRIL TÄHISTATAKSE ÜLEMAAILMSET LOOMAKAITSEPÄEVA. Selle raames koguvad Friskies, Eesti Loomakaitse Selts ja kass Bobo häid sõnumeid loomadele ning jagavad informatsiooni loomade varjupaikade kohta.

Kass Bobot ja fotograafi võib perioodil 20. september – 04. oktoober kohata erinevates Eesti linnades - Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas ja Kohtla-Järvel. Oranž hiiglaslik kass Bobo koos fotograafiga liigub ringi tipptundidel; lõunaajal ja õhtuti; rahvarohketes kohtades, parkides, pidudel, festivalidel ja mujal.

Loomakaitsepäevast alates liiguvad ringi head haldjad, kes jagavad informatiivseid voldikuid kodutute loomade ja varjupaikade kohta. Kampaania eesmärgiks on teavitada abi vajavatest loomadest ning kutsuda inimesi külastama loomade varjupaikasid kas või selleks, et teha kassile pai ja pakkuda koerale seltsi.

Enne loomakaitsepäeva kutsuvad Bobo ja fotograaf kõiki inimesi kirjutama Head Sõna loomadele. Astu julgelt ligi ning jää pildile!

Pilte ja häid soove saab näha Facebookis Kass Bobo lehel ning http://www.kassid.ee/ lehel (galerii on tehtud linnade kaupa. Pildid laetakse sinna iga päeva õhtul).

Juhul kui kass Bobo sinu kodukohta ei satu või pole sa teda lihtsalt ringi liikumas näinud, siis kuula oma südame häält, kirjuta sealt leitud Hea Sõna paberile, lase endast pilt teha (või tee ise) ning laadi oma Hea Sõna facebook’i kass Bobo lehele. Hea Sõna saab üles laadida kas kampaania nupu alt või otse kass Bobo seinale.

Kõikide Hea Sõna saatjate vahel loositakse välja 20 Sony DSC-S2000 10 megapikslilist digikaamerat. Tegemist on nende samade kaameratega, millega pildistati üles Head Sõnad. Kaameraid on kasutatud vaid paari nädala jooksul ja kõigest paar tundi päevas. DSC-S2000 on tuliuus mudel, mis jõudis äsja Eesti turule ning seega on testimine lausa vajalik!

Neist 10 kaamerat loositakse välja facebook’is ja 10 tänaval üles pildistatud inimeste vahel.

Auhind sisaldab lisaks kaamerale diplomit ning mälukaarti (4 GB).

NB! Selleks, et sinu pilt osaleks kindlasti loosimisel, like’i kass Bobot ja tag’i end oma üleslaetud pildil.

Loosimine viiakse läbi 11. oktoobril.

HEA SÕNA LOOMADELE sõbrad:
Friskies® & Eesti Loomakaitse Selts



Kommentaare ei ole: