neljapäev, aprill 15, 2010

Viiekümne teine tund

Tänases tunnis käsitlesime andekat kunstnikku Gordon Parks'i, kelle elu ja töö mind isiklikult küll väga inspireeris. Vaatasime ka intervjuud temaga ning kõik, kes kohal olid lahendasid ristsõnu. Need, kes järgmine nädal tulevad, saavad ka lahendada, mul jäid mõned üle.

Anette oli ka tunnis, aga ta lahkus varem, nagu ikka. No tegelikult lahkus tema õigel ajal, aga meie neli, kes grupifotol sumedas kevadõhtus kuud vaatavad, olid jälle üleajateenijad.

Väike soovitus, vaadake fotot pimedas, paistab paremini kätte.

Pildistas: Enar


Edasijõudnud ei saa oma asja fotode pildistamisega väga hästi hakkama, tundub, et praegu on selles osas seis algajate kasuks, sest Kaisa head kaadrid on mul endiselt silme ees, nagu Marta oskuslik suhkrupaki kasutamine :) Loodan, et pingutate rohkem. Kuna on jäänud vaid kaks tundi, siis ma loodan, et võtate viimase jõu kokku ja näete ülesannetega pisut rohkem vaeva, sest ma tean, et te suudate paremat.

Motiveerimiseks annan veel paar kodutööd EDASIJÕUDNUTELE neljapäevaks. Võtke fotod kaasa, kes ei tule, riputagu palun blogisse.

Kivi
Plaaster
Aluspüksid


Anettele jääb lisaks kaks kodutööd: vesi ja muld.


NB! Tuletan ALGAJATELE meelde, et nad võtaks esmaspäevaks kaasa kindlasti OMA KODUTÖÖD ja Martina võiks ka oma fotosid võtta, mis ta on paberile pannud.


Noolemäng ei olnud täna teemaks.

2 kommentaari:

Kaisa ütles ...

väga mõnus grupifoto

pppppp ütles ...

^^tõsi