esmaspäev, aprill 19, 2010

Viiekümne kolmas tund




Ma isegi ei suuda meenutada, et me oleksime algajatega teinud bändipilti grupifotona, nii et minu arust sai päris kena algus tehtud ;)

Originaal:
Allikas: google.com
Odav koopia:
Pildistas: Martina
Häkkisid: Kerly & Kaisa



Kodutöösid esitasid viiest inimesest kaks, mis seletab fakti, et vaid kaks fotot pääsesid netti.
Kreete, kui Sa järgmine kord tuled ehk siis näiteks kasvõi pisut varem, et saaks Sulle anda kodutööde osas tagasisidet.


Pildistas: Kreete


Pildistas: Martina


Lõputöö esitamiseni on jäänud vaid nädal ja pisut peale. Tuletan veelkord meelde, et viimane fotoringi tund toimub 29. aprillil algusega 18.00. Kaasa võtta lõputöö A4 paberile prinditult ja kokkuleppe alusel ka midagi lauatäiteks. Kes ei tea, mida see tähendab, siis soovitan fotoringi iga-aastaseid aprilli viimase nädala postitusi vaadata :)

Endiselt ootan infot konkursil osalemiste aga eriti nende võitude kohta :)


Kui kellelgi ei tule mingit ekspromtideed kuhugi sõiduks, siis ilmselt sel kevadel fotolaagrit ei toimu tavapärases formaadis. Aga erand nagu eelmise aasta sõit Nõmme Loodusmajja, on igatahes oodatud.


NB! Kes soovib veel ilmutamisevõlusid kasutada, siis selleks on veel loetud päevad aega! Võtke minuga ühendust.

Samas tuletan meelde, et KÕIK anumad ja vahendid, mida kasutate tuleb korralikult puhtaks pesta kasutades śvammi. Täna pesin terve tagumise valamutäie asju uuesti üle, sest need olid mustad. Kraanikauss nägi välja selline:

Töö märglaboris peab olema alati võimalikult puhas, et vältida untsuläinud pabereid ja negatiive. Kemikaale ei valata kraanikausist alla vaid, lehtri abil lastakse tagasi vastava märgisega nõusse, kust see eelnevalt võeti. Eksimisel ärge kartke viga tunnistada, sest vigadest õpitakse.



NB! EDASIJÕUDNUD. Palun võtke oma asjafotod kaasa neljapäevaks ning tehke ära ka kolm kodutööd.


Minu tänase tunni kõige eeskujulikuma õpilase portree:





Kommentaare ei ole: