esmaspäev, märts 01, 2010

Neljakümne esimene tund

Kreete, keda täna justkui tunnis ei olnud, tegi justkui olematu grupifoto, sest see sai täpselt nii hea nagu näha. Mida sel fotol peale meie kujutatakse, ärge küsige.
Edaspidi selliseid grupipilte ei tee. See oli nagu negatiivne Déjà vu.

Pildistas: Kreete

Kodused mustvalged tööd olid tänaseks tunniks järgnevatel teemadel: suu, Tartu, tee, uni ja õhtusöök. Miskipärast osutusid teemad Tartu ja tee üle jõu käivateks ja nendest pole ühtegi fotod välja käia, samas kui suust oli suisa kaks väljavalitud fotot.
Koore riisus seekord Marta, kellelt on suisa kolm fotot. Tema esitas tegelikult kõige parema tervikseeria ning võiks öelda, et ta arengus toimus murrang. Loodame, et see jätkub. Muideks tema foto teemal "Õhtusöök" on üks ägedamaid fotosid mis kodutöödeks tehtud on. Jaiiiii!


"Suu"

Pildistas: Karolin

Pildistas: Marta


"Uni"

Pildistas: Martina


"Õhtusöök"

Pildistas: Marta


Kaisa tungival palvel, mis läks läbi seetõttu, et ta on väga eeskujulik õpilane olnud, olgu esitatud ka n-ö idülliline töö teadmata teemal. Tartu ehk?

"?"

Pildistas: Karolin


Eelmine kord sai Martale ja Karolinile antud terve posu koduseid ülesandeid. Miskipärast olid need kõik nii kehvad, et siia lehele ei jõudnud ühtegi. Harjutamine teeb meistriks ja seetõttu on Martal ja Kreetel järgmiseks korraks tarvis teha kolm fotot järgmistel teemadel:

Ema
Kassatśekk
Jäätis

Esimese teema kohta teeb foto ka Karolin.
Kreetelt ootaks veel topsi fotosid.



Terve veebruarikuu oli igal algajal üks objekt pildistada. Parimad kaadrid igalt osalejalt on siin. Kui suudate ühte kaadrit nähes arvata, kel kõige parem seeria oli, siis pikk pai teile. Ülesanne oli sooritatud väga nõrgalt. Parima tervikseeria esitasid Kaisa ja Marta. Martina oli ennast lõpuks kokku võtnud ja esitanud hea kvaliteediga fotod, kuna ta lihtsalt kasutas kunstliku valguse asemel loomulikku valgust. Osav samm ja väga kiiduväärt samuti.


"Raamat"

Pildistas: Kaisa


"Kõrs"


Pildistas: Karolin


"Tops"


Pildistas: Kreete


"Suhkrupakk"

Pildistas: Marta


"Beebitoidu purk"

Pildistas: Marta


Noolemängus oli lõpuks midagi huvitavat, peaaegu 100ni küündiv punktisumma:
I koht Kerly 90 silma (jälle kahe noolega)
II koht Marta 60 silma (ilmselge rõõm oma tulemuse üle)
III koht Karolin 30 silma (samuti ilmselge rõõm oma tulemuse üle)


Teatan, et tänasest on võimalik minu käest osta negatiivitaskuid (kilest), mis sobivad 6-kaadrilisteks lõigatud negatiiviribadele. Hind on 8.- tükki. Huvitatutel palun küsida, ning tuletan meelde, et negatiivide õige arhiveerimine lubab teil negatiivile jäädvustatut nautida pikka aega.


NB! Edasijõudnud toovad kaasa neljapäevaks kindlasti Andrei fotod kahes kaustas - vaatamiseks-kommenteerimiseks ja Andreile edastamiseks.




Kommentaare ei ole: