neljapäev, veebruar 18, 2010

Kolmekümne kaheksas tund



Tänane tund oli nii ja naa. Mulle meeldis teie neljapäevaseid fotosid vaadata, Anni fotod, kui esimesena käsitletud, jäid kõige paremini meelde. Vaadatud fotode näitel selgus, et mustvalged fotod ei olegi kindla peale paremad, kui värvilised. Aitäh, et saite hakkama ja oma mõtteid avaldasite, küll kõva utsitamise peale, aga siiski.

Grupifoto nagu ikka tuli pika mõtlemise peale ja tundub, et edasijõudnute seas on populaarne mõne stseeni matkimine. Nii juhtus ka seekord. Olla mingi selline saade nagu "How to look good naked". Pole kuulnud, pole näinud.
A bändifotod on ikkagi mu lemmikud;)


Originaalfoto

Allikas: google.com


Meie grupifoto

Pildistas/juhendas: Enar ja Helen


Vabandust, Blogger on fotode kvaliteeti pisut muutnud.

Pildistas: Anni


Pildistas: Enar

Pildistas: Eva Liina


Pildistas: Helen


Pildistas: Lisa


Pildistas: Peeter


Pildistas: Tiina


NB! Tuletan meelde, et JÄRGMINE FOTORINGI TUND toimub sel LAUPÄEVAL algusega kell 15.00 (st. siis peab olema juba kohal) Tartu Tantsukeskuses. Kelle jaoks see uus ja kaunis koht on võõras, siis olgu teile abiks kohalejõudmisel SEE link. Seal tutvume ja pildistame Andreid, kes ilmselt meile ka tantsu teeb. Äge.
Seetõttu, et te sel nädalal saate topelt fotoringi, siis järgmisel nädalal teil, edasijõudnud ringi ei toimu. Nautige pikalt vabariigi astapäeva ;)


Noolemäng jäi täna ära, sest kellelgi ei olnud meeles. No olgu.

Muideks, kas keegi märkas neid võimsaid jääpurikaid Anne Noortekeskuse räästa ääres?


PALUN MAKSKE ÄRA RINGITASUD!!!! AITÄH.



Kommentaare ei ole: