neljapäev, jaanuar 28, 2010

Kolmekümne teine tund

Tänases tunnis "tutvusime" Ameerika naisfotograafi Nan Goldin'iga, kes oma ekstsentrilise stiiliga vaatajaid vapustada ja mõtlema panna suudab. Minu arust oli intervjuu temaga ääretult inspireeriv.

Grupipildi lahenduse pidi täna välja mõtlema Anessa. Peale pikka................mõtlemist, tuli ta välja ideega Kuuba palmirannas soojust-päikest ning head teenindust nautivatest naistest. Kukkus nii välja, et ka Lisa sai teenri rolli, nagu Peeter. Kui pokaali lähemalt vaatate, siis näete, et seal sees on justkui pińa colada. Osav, eks? :)



Ahjaa, kuna Anessale ja Lisale avaldas väga stiil cutout Photoshopist mõju, siis tegin grupipildi ka sellise. Kes nüüd pildilt puudub :O APPI!

Pildistas: Anette


Enar ütles mulle eelmisel neljapäeval, et tänaseks antud kodune töö, teha plaadikaane esifoto, on üks parimaid koduseid töid üldse (oota järgmise nädalani veel ;)), aga täna ta ise (teatades ette) tundi ei tulnudki. Samamoodi ei teatanud oma tundi mitte ilmumist ei Helen ega Tiina. Aitäh Eva Liinale, kes puudumisest mind teavitas. Mulle ausalt öelda selline suhtumine ei meeldi, kuigi see on varem juba teemaks olnud, nii et soovitan kombeid parandada ja teistesse austusega suhtuda. E-mail ja telefon on olemas, palun kasutage neid otstarbekalt.

Need, kes kohal olid, v.a. Anette, sest ta laeb oma foto ise täna-homme üles, said ülesandega suurepäraselt hakkama ja olgu nende tööd ära toodud.

Enar, Eva Liina ja Tiina te võiks ka oma tööd veebi riputada, kui teil need olemas on.



Pildistas-töötles: Anni




Pildistas-töötles: Lisa



Pildistas-töötles: Peeter


Kuna antud ülesanne köitis ka mind ennast väga tuliselt, siis tegin ka mõned, mis tunnisolijad välja valisid. Aitäh, kena oli kriitikat saada :)

Pildistas-töötles: Kerly

Cutout!!!! :D




Noolemängus sai Pets esimese koha 110 silmaga, ma viskasin kahjuks ühe noole täiesti mööda ja sain seetõttu 90 ning kolmanda koha pani kinni Anette 60 silmaga. Treffner võitis, seega :P



NB! Ja väga oluline teadaanne neljapäeval tundi tulevatele inimestele. Sooviksin tunniga alustada pool tundi varem ehk siis 17.30, et saaks pool tundi varem ära lõpetada ka. Kes saab tulla tulgu, kes ei, siis tulgu ikka väikese hilinemisega. Veebruar on teatavasti stuudiopildistamiskuu ;)



Kommentaare ei ole: