neljapäev, jaanuar 14, 2010

Kahekümne kaheksas tund

Täna toimus fotoring ebatavalises kohas - Turu linna infopunktis, kus kohaolnud (neid oli päris palju) panid üles esmaspäeval avatavat fotonäitust "Minu Soome". Mõnele oli ilmselt selline toiming esmakordne, aga seda parem, nüüd on kogemus olemas. Kõik said igatahes hakkama.

Kuna grupipilt jäi tegemata, siis olgu esitatud mõned kaadrid millede pealt kõik näod kokku lugeda võib ja rohkemgi veel. Eriti suured tänud Anettele ja Enarile, kes pikapäevarühma jäid ning pikk pai ka Martale ja Martinale. Tublid olite!




Esimesena riputasid oma pildid üles Kaisa ja Kreete.



Helen ja Lisa said mitu korda harjutada raamide tamiiliga kinnitamist siini külge, nii et lõpuks oli Helenil süda päris paha.



Annid ja Eva Liinad.



Pikapäevarühmalised olid väsinud ja mullilised.


Nii palju täna üles saigi, sest lõpus katkes tamiil päris mitu korda, nii et jätsime Kadri Carmenile kolm fotot üles riputamiseks. Muidugi seisab temal ees ka timmimise ja ilmselt ka klaaside puhastamise töö. Olgu ta südamest tänatud.


Pildistas: Kerly



Järgmine tund toimub KÕIGILE esmaspäeval 18. jaanuaril algusega 17.45 Turu linna infopunktis, aadressil Ülikooli 1.

Neljapäeval toimub järgmine tavapärane edasijõudnute tund.


Meenutuseks, et algajatele ja nendele, kes näitusefotot ei esitanud, jääb 21. jaanuariks kodune töö teemal "Mis toimus?". Igaüks teeb ühe foto vastavalt oma suvale.



Kena peatselt algavat nädalavahetust!



Kommentaare ei ole: