pühapäev, jaanuar 18, 2009

Fotokonkursid

Maaleht.ee fotokonkurss ootab pilte talvisest Eesti külast

Foto: Raivo Tasso

Mis nägu näitab talv Eesti külas? Käiakse kummikutega rohetava karjamaa vahet või kahlatakse põlvini lumes? Maaleht.ee fotokonkurss ootab fototabamusi külaelu talvisest võlust ja valust.
Tänasest läheb käima Maaleht.ee fotokonkurss "Talv Eesti külas", kuhu on oodatud pildid, mis näitavad, kuidas kulgeb elu maal vihmases ja lumises talves.
Iga võistleja võib saata kuni viis pilti ning enim hääli saanud võidufoto tegijale paneb Fotoluks välja võimsa ilmastikukindla binokli, millega edaspidi veelgi paremini maal toimuvat fookusesse püüda.
Püüa pildile selle talve magusamad hetked maal oma või naaberkülas ning jaga Maaleht.ee lugejatega!
Võistlus kestab 28. veebruarini. Rohkem teavet siit.


xxxxx



Kuidas sa muudad piima Nintendo Wiiks?



Haara lihtsalt fotoaparaat ja tee mõned pildid sellest, kui palju sina, sinu pere või sõbrad piima naudivad. Anna voli oma loovusele ja mõtle kõikidele viisidele, kuidas inimesed naudivad piima, jogurtit, juustu, petipiima või muid piimatooteid, mis on osa tasakaalustatud toitumisest. Pärast esitamistähtaega paneme üles fotogalerii parimate fotodega. Seejärel saad sa ise ja su sõbrad hääletada oma lemmiku poolt! Parimad fotod avaldatakse meie veebilehel ja trükitud materjalides, et neid saaks näha üle kogu Euroopa. Kuid see pole veel kõik – kolm kõige rohkem hääli saanud pildistajat võidavad Nintendo Wii konsooli! Nii et haara aga fotoaparaat!
Registreerumistähtaeg on 28. veebruar 2009.



Kuidas ma saadan oma foto?

Kas sul on foto juba olemas? Leia natuke aega, et lugeda kõigepealt läbi osalemisreeglid. Seejärel pole sul vaja teha muud, kui täita online-registreerimisvorm ja saata oma foto.

Osalemisreeglid

* Võistlus on avatud Euroopa Liidu põhi- ja keskkoolide õpilastele, kes pärast 1. oktoobrit 2008 ei ole vanemad kui 20 aastat.
* Osalejad võivad esitada maksimaalselt kaks fotot, kasutades online-registreerimisvormi, ja nad peaksid säilitama koopia kõikidest saadetud materjalidest, sest neid ei tagastata.
* Palun laadi alla kinnituskiri sellelt lehelt ja teata inimestele, keda pildistasid, et sa kasutad fotot sellel võistlusel. Enne foto saatmist palu neil see dokument allkirjastada. Säilita kinnituskirjad. Sa ei pea neid ära saatma, välja arvatud juhul, kui sinu foto on esile tõstetud või võitjaks valitud. Siis on sul vaja need kinnituskirjad meile saata.
* Kõik osalejad peavad andma nõusoleku, et Euroopa Komisjon võib fotosid hiljem vabalt kasutada.
* Registreerumistähtaeg on 28. veebruar 2009.


Foto nõuded

Foto peaks kujutama seda, kuidas sina, su sõbrad või su pere naudivad piima või piimatooteid.
Osalejad peaksid oma pildil kujutama piima ja/või piimatooteid.
Piima või piimatooteid tuleb kujutada sobivas, säästlikus kontekstis (st. piimasõda jms EI OLE aktsepteeritav).
Fotod peavad olema vähemalt 2-megapikslised. Selleks, et fotot saaks kasutada võimalikes tulevastes väljaannetes, peaks see olema vähemalt 8-megapiksline või 2480 x 3508 piksline või kuni 7016 x 9933 pikslit / 59,4 x 84,1 cm 300 dpi punktitihedusega. Palun ära ekstrapoleeri!
Fotod tuleb üles laadida online-osalemisvormis või saata CD-ROMil kas JPEG (maksimumkvaliteet), TIFF või PSD formaadis.

„Drink it up!” Fotovõistlus
c/o MEDIA CONSULTA International Holding
Wassergasse 3
10179 Berliin, Saksamaa.


Selleks, et oma foto üles laadida, tuleb täita online vorm, mis asub SIIN.


Mida ma võin võita?

Külasta veebilehte uuesti, et näha, kas sinu pildil õnnestus jõuda meie fotogaleriisse. Kolm võitjat valitakse välja online-hääletusel ja need pildistajad, kes saavad kõige rohkem hääli, võidavad Nintendo Wii.

Kõiki fotosid, mis jõuavad meie fotogaleriisse, võib Euroopa Komisjon kasutada ka vabalt plakatitel, veebilehtedel, raamatutes või muus vormis, mida saavad näha inimesed üle kogu Euroopa.


Fotovõistluse lehekülg.




Kommentaare ei ole: