reede, oktoober 17, 2008

Fotokonkurss “Eramaa!”

See on nüüd küll üle pika aja üks tore väljakutset pakkuv fotokonkurss. Soovitan kindlasti osaleda. Foto ülesvõtmiseks on aega 10. novembrini. Helen, Sul oleks võimalus see konkurss oma ideedega kinni panna :)




Harjumaa Muuseum kuulutab välja fotokonkursi “Eramaa!”

Konkurss kestab kuni 10. novembrini 2008.

Konkursile ootame fotosid tähelepanuväärsetest eramaa tähistamise viisidest. Olgu siis tegu omapärase teksti või asukohaga siltide, märkide, piirdeaedade või millega iganes.

Konkursil hinnatakse esmajärjekorras foto sõnumit ning seejärel foto kunstilis-tehnilist teostust. Üks autor saab konkursile esitada kuni 5 fotot. Pilte hindab Harjumaa Muuseumi 3-liikmeline žürii. Paremaid fotosid kasutatakse koos autori nimega Harjumaa Muuseumi näitusel “Eramaa! (Ära) tule!”

Nõuded fotodele:

1) Fotod tuleb esitada JPG/JPEG (või TIF/TIFF) failiformaadis
2) Foto lühema külje suurus peab olema vähemalt 700 pikslit
3) Fotode suurim lubatud suurus on 5 MB
4) fotosid võib esitada ka paberil mõõdus 15 x 21 cm

Fotod palume saata:
*e-postil: liisi.taimre@hmk.ee või urmas.veersalu@hmk.ee
või
*postiaadressil: Harjumaa Muuseum, Linnuse 9, 76608 Keila, märgusõnaga “Fotokonkurss”.

Juurde lisada pildistaja nimi, vanus, kontaktandmed, pildistamise aeg, koht (valla-linna täpsusega), soovi korral võib lisada ka pikema kommentaari.

Parimatele auhinnad - magusad auhinnad, Harjumaa Muuseumi auhinnad ning lisaks saavad kolm parimat Artprint.ee poolt auhinnaks oma fotost A2 formaadis trükitud ja raamitud pildi.


Muideks, julge pealehakkamine on pool võitu. :)

Kommentaare ei ole: