laupäev, oktoober 04, 2008

Arhitektuuriaasta fotokonkurss "MAJAPILT"


ARHITEKTUURIAASTA FOTOKONKURSS "MAJAPILT"
01.oktoober kuni 23. november toimub ArhitektuuriAasta
ja Delfi koostöös fotokonkurss.



Delfi Pilt ja Eesti Arhitektide Liit kuulutavad ArhitektuuriAasta 2008 raames välja arhitektuurifoto konkursi „MAJAPILT". Konkurss toimub 1. oktoober kuni 23. november 2008. Ootame osalejatelt kõikvõimalikke kaadreid majadest, nende detailidest ning ruumidest majade sees, ümber ja vahel. Meie eesmärgiks on utsitada Teid enda igapäevases keskkonnas teadlikumalt ringi vaatama ning, et saaksite fotoaparaadiga kadreerimise abil ümbritsevaga vahetuma kontakti.

Iga osaleja saab konkursile esitada 5 pilti. Fotoaparaatidena võib kasutada kõike peale mobiiltelefonide. Fotod tuleb üles laadida lehel pilt.delfi.ee alates 1. oktoobrist 2008. Auhinnad kuulutatakse välja 5. detsembril. Auhinnad on: 1. koht – 6000.- eesti krooni; 2. koht – 3000.- krooni; 3. koht – 1000.- krooni. Lisaks valitakse internetihääletuse abil välja publiku lemmik.

Võistlus toimub kahes vanusegrupis: kuni 16-aastased ning alates 17-aastased inimesed. Pildi juures peab olema märgitud: enda nimi, vanus ja linn või maakond, kus pilt üles võetud ning ka objekt. Lisaks võib pildile anda vaba pealkirja.

Piltide vahel valiku tegevasse žüriisse kuulub üks tuntud arhitektuurifotograaf, Delfi foto-osakonna esindaja ning arhitektuurikriitik. 2 nädalat peale konkursi lõppu saavad publiku lemmiku valimiseks hääletada ka kõik Delfi kasutajad.

Võitjatest ja hulgast parimatest töödest teeme detsembris ka näituse, nii et hoidke kindlasti alles oma piltide originaalfailid! Näituse loodame avada korraga mitmetes linnades üle Eesti – sellest saab üks käimasoleva Arhitektuuriaasta piduliku lõpetamise sündmusi!

Konkurssi toetavad: Tallinna Linnavalitsus, Tartu Linnavalitsus, Kuressaare Linnavalitsus



---Soovitan osaleda, kuigi fotokonkurss on pisut kahtlane, selle delfi osa tõttu. Aga vaadake ise. Helen ja Lisa, soovitan head pildid teha ja alla 16-aastaste 0sas hea tulemus saada. Häid pilte!---

Kommentaare ei ole: