esmaspäev, aprill 07, 2008

Osale suurvõistlusel fotograafina!

Põlvamaa metsades valitseb kevadine tärkav rahutu rahu. Kas see on enne üliõpilaste orienteerumise maailmameistrivõistlusi vaid näiline?

Eeloleval suvel peetakse Tartus üliõpilaste 16. orienteerumise maailmameistrivõistlused. Nädal aega kestvatel tiitlivõistlustel jagatakse Tartus ja Põlvamaa metsades välja neli medalikomplekti. Registreerunud on 28 riigi üliõpilaskoondised ligi 300 osalejaga. Kohale tulevad kindlasti mitmed maailma tipp-orienteerujad. Ka eestlastel on suur võimalus oma kodumetsades säravate medaliteni jõuda.
Selleks, et kogu suvise suurvõistluse melu oma kirkamate hetkedega ning kauni loodustega ka teisteni jõuaks ootame oma MMi meediatoimkonda fotograafe.

Võistlused algavad 29.juulil ja lõpevad 2.augustil. Selle aja sisse jäävad 4 võistluspäeva, ava-lõputseremoonia ning palju muud huvitavat. Vaata ka http://www.fisu.net/ ja www.easl.ee

Fotograafide ülesandeks on jäädvustada järgnevad valdkonnad: võistluspaigad, ava- ja lõputseremooniad, võistlused, kultuuriüritused ning vastuvõtud. Fotosid kasutatakse võistluste ajal ja pärast webilehel, pressis ning ametlikes võistluste materjalides nagu nt. tulemusteraamat.
Kui sa tunned, et oled huvitatud kaasa lööma suurvõistluse korralduses ning tunned huvi spordi ja suvise looduse vastu siis võta meiega ühendust ning räägime asjast täpsemalt.
Täpsem info:
Tõnis Jürimäe
Eesti Akadeemiline Spordiliit
Tel: 51 73 719
tonis@easl.ee

Kommentaare ei ole: