reede, aprill 04, 2008

Fotovõistluse "Prügikolli fotojaht!”

Mis siin lisada, kui et käes on kaunis kevad ja inimesed mõtlevad peale talveriiete kappi panemise, trenni tegemise ka looduse koristamise ja pildistamise peale. Kena.


Eesti Päevaleht korraldab projekti "Teeme ära 2008” raames fotovõistluse "Prügikolli fotojaht!”




Hirmutaval kombel leidub üsna ohtralt inimesi, kes prügimäe metsaservaga sassi ajavad. Kui märkad mõnda prügikolli, kes end prügimajandamisreeglitest segada ei lase, siis võta ta oma riivatus tegevuses pildile ja saada foto meile. Kui Sa ei taba prügikolli loodust või avalikku kohta reostamas, siis pole hullu. Me ootame pilte ka tema tegevuse jälgedest ehk šokeerivast prügist šokeerivates paikades.

Juba mõnda aega on vabatahtlikud kodanikualgatuse "Teeme ära 2008” raames üle Eestimaa kaardistanud illegaalselt vedelevaid prügihunnikuid avalikes kohtades, metsades ja randades. Kogu kaardistatud prügi koristatakse 40 000 aktiivse kodaniku abil ära 3. mail ja Eestimaa saab puhtaks! Ka neid aktiivseid kodanikke võid nende tegevuses pildistada.



Prügikolli fotojahi reeglid

1. Eesti Päevaleht korraldab projekti „Teeme ära 2008” raames fotovõistluse, mis algab 20. märtsil ja kestab 1. maini 2008. Kampaaniat korraldab Eesti Päevalehe AS (edaspidi korraldaja).

2. Kampaania toimub 20.03 – 01.05.2008. Võitja selgitab välja žürii, millesse kuulub 1 Eesti Päevalehe esindaja, 1 projekti „Teeme ära 2008” esindaja ja fotograaf Toomas Tuul. Võitja kuulutatakse välja 4. mail 2008 toimuval tänukontserdil.

3. Üks võistleja võib leheküljele lisada mis tahes arvu pilte. Piltide lisamiseks peab Eesti Päevalehe koduleheküljele sisse logima. Fotod peavad olema JPG-formaadis ja ühe pildi maht ei tohi olla suurem kui 2MB. Foto saatja vastutab autoriõiguste olemasolu eest. Eesti Päevaleht võib võistlusele saadetud pilte kasutada nii lehes kui ka Päevalehe võrguväljaandes.

4. Kampaania auhinnaks on

5. Auhinnad antakse üle tänukontserdil või 1. juulini 2008 Eesti Päevalehe toimetusest Tallinnas Narva mnt 13 (4. korrus) tööpäeviti kella 9-17 isikut tõendava dokumendi esitamisel.

6. Korraldaja ei asenda väljakuulutatud auhindu võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga, ega hüvita võitjale auhinna maksumust rahas, välja arvatud juhul, kui väljakuulutatud auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga korraldaja otsusel.

7. Auhindade üleandmisega seotud riiklikud maksud tasub korraldaja Eesti Vabariigi seadustes sätestatud korras ja tähtaegadel.

8. Kampaania läbiviimise kord on kehtestatud korraldaja poolt käesolevates reeglites. Kõik korraldaja otsused kampaania läbiviimisel on lõplikud ning kõigile kampaanias osalejatele kohustuslikud.

9. Vääramatu jõu ilmnemisel on korraldajal ühepoolne õigus katkestada kampaania ja jätta auhinnad välja loosimata ja/või võitjatele üle andmata, teatades sellest kohe kampaanias osalejaid Eesti Päevalehe vahendusel.

10. Kõik kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigis kehtivatele seadustele.

11. Kõik pretensioonid seoses kampaaniaga tuleb saata kirjalikult hiljemalt 1. juuliks 2008 Eesti Päevalehe ASi aadressil Narva mnt 13, 10151, Tallinn või e-posti aadressil kruuse@epl.ee.


Fotovõistluse koduleht.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Looduspilt.ee-s on kategooria 'inimtegevus looduses', mille fotodest saaks selle konkursi kolm esimest kohta küll sellised piisavalt absurdsed ja kurb-naljakad. Soovitan vaadata...