pühapäev, jaanuar 06, 2008

Kutsun reedel tegema spordipilte!

Reedel, 11.jaanuaril on TÜ Spordihoones hea võimalus harjutada spordipiltide tegemist. Kella 10-18 rabavad ülikoolide õppejõud ja ministeeriumid (isegi haridusminister isiklikult) mängida korvpalli, võrkpalli, lauatennist ja malet. Võib-olla ei saa kaadrisse maailma kõige meistrilikumaid kaadreid, kuid rõõmu ja ponnistust igal juhul-kokku on kohal üle 30 aruka ja tubli võistkonna. Eesti Akadeemiline Spordiliit tähistab ühtlasi oma 16. sünnipäeva. Pärast, st 18.30 algusega on autasustamine ja väike pidu Ülikooli kohvikus.

Kas keegi oleks nõus tulema ametlikuks fotograafiks meile, õhtuks paneks kokku ka slaidshow osalejatele vaatamiseks. Või kui tulete mingiks ajaks ja lubate oma parimaid pilte avalikustada. Andke palun Tiinale märku 5257624 või heaolla(att)gmail.com.

Lisatud foto ei ole sellelt võistluselt, kuid üllatusi võib alati ette tulla. Seekordki võite saate kaadrisse Rauno Pehka, Viktor Viktorovi, Heino Lille, Jaak Raie või mõne muu endise tuntud sportlase või praeguse ühiskonnategelase.

3 kommentaari:

Gloria Horsehound ütles ...

Hi Kart, just popping in to let you know I won't be posting on 'This Happy Breed' any more. I've started a new blog called
mrsnorrissdiary.blogspot.com

Hope you drop in.

I love looking at all your photos I just wish I could read Estonian!
Keep blogging.

Angela

Kerly ütles ...

Kas keegi käis?

Tiina ütles ...

Sigrit käis ning suured tänud, mitmeid vahvaid pilte tuli välja! Panen valiku ka www.easl.ee galeriisse.