esmaspäev, aprill 23, 2007

Neljakümne üheksas tund

Viimane päris algajate rühma grupifoto tuli väga vaevaliselt. Aega mõtlemiseks oli terve maa ja ilm. Ilmselt oli ülesanne raske seetõttu, et eelmisel nädalal pandi väga kõva alus alla tehtud fotodega, et lihtsalt täna peaaegu, et kõrbeti põhja vapustava idee leidmisel. Aga okei, ei saa kurta selle üle, mis välja lõpuks tuli. Leia pildilt viis naissoost isikut. Mõnel on päris huvitav viis peidus olemiseks, ilmselt luurekal see abiks poleks.

Pildistas: Laivi

Tahaksin teile panna südamele EDASIJÕUDNUD, et kui tulete neljapäeval pilte välja printima minu juures, siis oleks kena, kui teil oleks ka idee, kuidas te tahate neid seina peal esitada. Võib ka raamis olla, ma ei keela, võib olla vakstu või kanga peal, teie otsutada. Aga palun tulge ideega ja kui tarvis materjalidega, et me saaks neljapäeval teie fotod kohe seinale riputada ja ei peaks sellega viimasel tunnil tegelema.

MINA foto peaks ikkagi peegeldama teid ennast, see kuidas vaataja aru saab, on tema teha, aga tähtis on, et oleksite oma emotsioonid sinna sisse pannud. Edu veel neile, kes pole oma fotot valmis saanud.

Kuna 30. aprillil ehk esmaspäeval toimub VIIMANE FOTORINGI TUND, kus ma sooviks KÕIKI näha, kes sel semestril fotoringi nimekirjas on olnud, et panna pidulik lõpp järjekordsele fotoringi aastale.

Selleks võiksite:
-mõelda, mis fotoringis meeldis ja mis mitte
-kui raatsite, kaasa võtta midagi, mida ise tahaksite süüa
-panna endale hinne oma töö kohta fotoringis (olge ausad, tõde me ei peida, see tuleb nagunii päevavalgele :))
-kellel on soov midagi esitada: näidata oma fotosid, laulda, tantsida, muusikat teha, siis palun, olete oodatud

Minu postkast ootab alati teie kirju.



Kommentaare ei ole: