reede, oktoober 13, 2006

Fotokonkurss ja loodusfilmiõhtu

Hilja küll, aga siiski. Võtke osa konkursist. Pühapäevani on aega. Ehk saab fotod ka nende postkasti paluda panna, kui postkontorist abi küsite.

Igatahes 19. oktoobril kell 17:00 KÕIK
(algajad ja edasijõudnud) botaanikaaeda filmiõhtule!
Tund toimub seal.


19. oktoobril korraldab Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering botaanikaaias taaskord loodusfilmi õhtu "Need vanad loodusfilmid". Alates 17:00 on huvilistel võimalus erinevatesse ajaperioodidesse jäävaid loodusfilme oma silmaga kaeda. Kommentaare, selgitusi ja meenutusi jagavad põnevamatest juhtumistest rohkem või vähem tuntud reźissöörid ja operaatorid. Et olemine oleks mõnus, pakutakse filmiõhtul teed ja pirukaid :)

Samuti kuulutame välja temaatilise õhkkonna loomiseks filmisaali linnaloodust kajastava fotokonkursi "Loodus ja laps". Selleks ootame A-4 formaadis fotosid hiljemalt 15. oktoobriks aadressil Tartu Üliõpilaste Looduskaitsering postkast 380, Tartu 50002. Esitada võib kuni 3 fotot. Juurde märkida oma nimi, telefoni number või e-maili aadress ja kool. Konkursile esitatud töid ei tagastata. Parimaid premeeritakse 19. oktoobril loodusfilmi õhtul. Kui küsimusi andke aga julgesti teada (tylkr@lists.ut.ee)

Kommentaare ei ole: